Kanal D sparge din nou bariera audiențelor cu emisiunea „Bravo, ai stil” unde, la ultima ediție, câștigător a fost declarat un boschetar ce intrase din greșeală în platou să ceară o țigară. Haute-couture-ul prezentat de el a lăsat efectiv juriul cu gura căscată, care, mai apoi, s-a întrecut cu laudele la adresa lui acestui om. 

boschetar bravo ai stil.jpg

„Este foarte îndrăzneață această combinație aleasă de tine, dragă Robert”, a spus Iulia Albu care a fost impresionată și de șobolanul pe care acesta îl ținea în brațe pe post de câine. Adidașii făcuți din pungi de Mega au fost considerați o critică la adresa consumerismului modern. „Doar într-un butic din Japonia, pe aeroportul din Musashino am mai văzut acest model”. 

Maurice Munteanu a apreciat pozitiv hermelina cu care era îmbrăcat modelul, chiar și după ce i s-a spus că nu e așa ceva ci o bucată dintr-un maidanez călcat de tramvai. „Poșeta din cânepă face toți banii, iar ținuta asta cu un crac mai lung și unul deloc este perfectă pentru o recepție de gală la Ateneu sau ambasade, când vrei să furi ochii invitaților”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Monday, 10.04.2017 17:33 Monden

National Cinematografic