Concursul „Bravo, ai stil”, câştigat de un boschetar care a intrat din greşeală în platou

Kanal D sparge din nou bariera audiențelor cu emisiunea „Bravo, ai stil” unde, la ultima ediție, câștigător a fost declarat un boschetar ce intrase din greșeală în platou să ceară o țigară. Haute-couture-ul prezentat de el a lăsat efectiv juriul cu gura căscată, care, mai apoi, s-a întrecut cu laudele la adresa lui acestui om.

„Este foarte îndrăzneață această combinație aleasă de tine, dragă Robert”, a spus Iulia Albu care a fost impresionată și de șobolanul pe care acesta îl ținea în brațe pe post de câine. Adidașii făcuți din pungi de Mega au fost considerați o critică la adresa consumerismului modern. „Doar într-un butic din Japonia, pe aeroportul din Musashino am mai văzut acest model”.

Maurice Munteanu a apreciat pozitiv hermelina cu care era îmbrăcat modelul, chiar și după ce i s-a spus că nu e așa ceva ci o bucată dintr-un maidanez călcat de tramvai. „Poșeta din cânepă face toți banii, iar ținuta asta cu un crac mai lung și unul deloc este perfectă pentru o recepție de gală la Ateneu sau ambasade, când vrei să furi ochii invitaților”.

Scris de Eftimie
10 aprilie 2017 17:04

Alte articole

Vezi mai mult