Patronii de restaurante au făcut o criză de nervi în momentul în care au aflat în ce condiții vor putea redeschide unitățile. Guvernul a cerut ceea ce reprezintă un coșmar pentru orice patron de restaurant: renunțarea la taxarea pâinii, ardeiului iute sau smântânii separat pe notă.

milionar_ciorba_mamaia.jpg ”Toate acestea se vor considera incluse în prețul ciorbei” sunt cuvintele care le-au dat fiori patronilor de restaurante. Deja mai mulți patroni au anunțat că preferă să rămână cu restaurantele închise decât să se lase umiliți în halul acesta.

”Nu ne putem bate joc de meserie”, se plânge patronul restaurantului Doi cocoși și-un pui de urs. ”Să fiu obligat să nu taxez pâinea și smântâna este ca și cum cineva și-ar băga adânc mâna în buzunarul meu. Eu nu mai pot vinde ciorbă în condițiile astea, c-aș avea pierderi imense. E scandalos ce ne cere Guvernul!”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 06.07.2020 18:11 Monden

National Cinematografic