Condiţii insalubre în licee! Majoritatea toaletelor sunt înfundate din cauza prezervativelor

A doua zi de şcoală este un adevărat coşmar pentru toţi liceenii care se trezesc cu nevoi fiziologice. Din cauza activităţilor extra-şcolare practicate ieri, în prima zi a noului an şcolar, majoritatea toaletelor sunt azi înfundate cu prezervative folosite.

„Degeaba am pus anunţuri să nu mai arunce prezervativele în wc-uri, liceenii din ziua de azi nu au nici un respect pentru şcoală. Nu e ca şi cum le-am fi interzis sexul, să aibe un motiv să fie răzbunători, tot ce le-am cerut a fost să arunce prezervativele în coşurile de gunoi special amenajate. Sunt extrem de puţini liceeni decenţi, care au aruncat prezevativele în coş. Ăsta e nivelul lor de civilizaţie”, se plânge un profesor de la Jean Monnet.

Revoltat, directorul de la Jean Monnet a cerut înfiinţarea unei comisii speciale, care să verifice telefoanele şi conturile de Facebook ale elevilor. „Cine a făcut sex, cu siguranţă are poze în telefon sau pe Facebook cu incidentul. La nevoie, o să luăm şi probe ADN de pe prezervative şi tot îi prindem”, a ameninţat acesta.

Scris de Calin
17 septembrie 2013 03:09

Alte articole

Vezi mai mult