Conflict armat între două clanuri interlope din cauza unui spoiler la serialul Umbre

Bătaie ca-n seriale în Capitală, după ce un clan de interlopi a fost atacat de un clan rival, furios că primii au dat un spoiler din serialul Umbre. Clanul spoilerilor se dezvinovăţeşte: “Noi avem HBO GO şi acolo sunt toate episoadele. Ce să le facem? Noi chiar am crezut că ştiu şi ei că Relu se angajează casier la supermarket în sezonul ăsta”, spune cel care a dat spoilerul.

Cele două clanuri s-au adunat într-un loc public şi au început să-şi dea unii altora spoilere, spre oroarea celorlalţi cetăţeni.

“Nu e normal. Noi suntem nevoiţi să aşteptăm săptămânal episoadele. Să ne împărţim teritoriile. Să vorbească şi ei despre alte seriale când se văd cu alţi interlopi”, spun cei din clanul supărat.

Conflictul pare să continue pe toată durata sezonului 3: “Cum să-mi ceri, frate, să vorbesc de altceva în afară de Umbre, când Relu e fratele nostru? De la cine credeţi că am învăţat cum se recuperează o datorie?”, spune Balenu, din clanul spoilerilor.

Spoilerii spun însă că a fost legitimă vizionare! Interlopii deranjaţi de spoilere i-au ameninţat cu tăierea cablului de internet. Aceştia au şi alte tactici de intimidare. Au trimis un colet cu o tabletă crăpată, aluzie clară: “Te mai uiţi pe HBO GO, ai încurcat-o!”.

Ignoră amenințările mafioților și urmărește acum, integral, sezonul 3 din Umbre pe HBO GO!

20 noiembrie 2019 11:11
Citește mai mult despre: spoiler

Alte articole

Vezi mai mult