Confuzie! Un bărbat a crezut că și-a înșelat iubita, după ce a făcut sex cu ea nemachiată

Gafă de proporții făcută de un bărbat din București. Acesta a trăit timp de o săptămână cu impresia că a dat-o în bară, după ce a făcut sex cu o femeie despre care credea inițial că este amanta lui. Într-un târziu, însă, a descoperit adevărul șocant: era doar iubita lui nemachiată.

 
„Pur și simplu nu mi-am dat seama. Eu nu o mai văzusem niciodată nemachiată, n-am nicio vină că nu am recunoscut-o”, se plânge Victor R., bărbatul ghinionist. „Măcar acum am aflat pe ce mi se duce jumătate din salariul lunar, mai ales după ce am descoperit în boxa apartamentului zeci de saci cu ciment, var și glet”, a mai adăugat acesta.
 
Nu au fost singurii bani aruncați de Victor R. „Cel mai rău îmi pare de cheltuiala imensă pe care am făcut-o. M-am simțit vinovat că m-am culcat cu alta, mă rog, cu altă variantă a ei, încât i-am cumpărat de toate ca s-o îmbunez: flori, bomboane, șaorma. Ca să nu mai zic că m-am dat și de gol, ca fraierul. Data viitoare o să țin minte să o întreb cum o cheamă”, spune bărbatul, care de acum încolo va purta în portofel și o poză cu iubita nemachiată, ca să o poată recunoaște.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Luchian
19 septembrie 2018 16:37
Citește mai mult despre: machiaj relatii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult