Connect-R: „O să trăiesc 80 de ani, numai ca să îl oftic pe Cheloo”

Cunoscut pentru atitudinea sa rasistă, artistul Connect-R l-a atacat din nou pe Cheloo de la Paraziţii, deşi acesta nu l-a deranjat niciodată cu nimic. Într-un interviu acordat postului MTV, Connect-R l-a numit „lebădoi ” şi „pescăruş albinos” pe rapperul din Colentina, aluzie clară la etnia din care acesta face parte.

De când cariera sa este în plină ascensiune, Connect-R pare să-şi fi pierdut orice urmă de respect pentru colegii de branşă de etnie română. „Nu mă interesează pe mine câte albume a vândut Cheloo, sau Ombladon, sau altu ca ei. Pentru mine Cheloo rămâne un albotei frustrat, care nu face altceva decât să se vaite că viaţa lui e grea. Eu rămân cu tovarăşii mei dansatori, ne antrenăm, facem show total şi mâncăm carbohidraţi.”

Fanii lui Connect-R nu par deloc deranjaţi de derapajele rasiste ale acestuia. Pe pagina personală a artistului fanii postează declaraţii foarte explicite: Conect-R, mie imi place mult ultimul tău album, „Cel care iubeşte”, iar piesele mele preferate sunt Burning love” şi Dacă aş fi pentru o zi bulibaşă”. În schimb, când îl văd pe Cheloo mi se face greaţă! Asta e rasa lor, românii cântă hip-hop pe unde apucă, românii se laudă că au duşmani, românii iau droguri… Ce, vă deranjează adevărul?

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
29 iunie 2011 15:06

Alte articole

Vezi mai mult