Considerat dispărut de 30.000 de ani, omul de Neanderthal s-a întors azi de la bere

Deşi familia, arheologii, antropologii şi publicul larg îl considerau dispărut de pe faţa planetei de mai bine de 30 de mii de ani, omul de Neanderthal e viu şi nevătămat! Acesta a fost surprins de soţia sa, în timp ce încerca să se strecoare în casă, clătinându-se vizibil şi ţinând în mână un buchet de flori „complet neimpresionant”.

Primele indicii arată că omul de Neanderthal s-a întors de la bere, unde plecase în perioada Erei Glaciare şi de unde susţinea că „vine imediat”.

„Sunt foarte dezamăgită, Neandi. Te-am sunat acum treij’ de mii de ani, mi-ai zis că îţi termini berea şi iei imediat un mamut acasă. Când colo, te-a uitat Dumnezeu în cârciumă cu primitivii ăia. Te-am dat dispărut şi în cartea de istorie! NU CARE CUMVA SĂ TE URCI ÎN PAT CU BLUGII PE TINE, du-te pe canapea, nesimţitule!”, a comentat partenera de viaţă a omului, Marcela de Neanderthal.

Cu o voce stinsă şi vinovată, omul de Neanderthal a început să bâiguie ceva despre cum RATB-ul de noapte era de negăsit acum 30.000 de ani şi toţi taximetriştii se retrăgeau în Berceni, însă discursul său nu a fost deloc convingător pentru că ar fi putut să ia un Uber sau un Bolt.

„Ăsta nu-i om de Neanderthal, e porc de Neanderthal”, a adăugat consoarta pitecantropului, în timp ce acesta sforăia deja în cealaltă cameră.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
4 noiembrie 2021 09:59
Citește mai mult despre: bere disparitie fosile vii neanderthal

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult