Consolare amară! Până la metrou, cei din Drumul Taberei vor putea ajunge în centru cu tiroliana

Sfidarea la adresa locuitorilor din Drumul Taberei continuă. Pentru că șansele ca în cartier să fie finalizat metroul în următoarele 2-3 decenii sunt infime, primarul Sorin Oprescu propune o abordare inedită: cei din Drumul Atberei vor putea ajunge în centrul Bucureștiului cu tiroliana.

”După cum știți, eu am o pasiune pentru lucrurile suspendate, de unde și ideea cu tiroliana”, a povestit Oprescu. ”Vor pleca tiroliene de la fiecare bloc din Dumul Taberei, cu direcția Victoriei, Romană, Universitate și Unirii. Și, pentru ca locuitorii din Drumul Taberei să se simtă bine, punctul final al tirolianei va fi exact la gurile de metrou. Practic, e ca și cum ar avea și ei metrou.”

Cei din Drumul Taberei nu sunt însă convinși că tiroliana va rezolva aglomerația din cartier. ”Am înțeles că pensionarii – și sunt mulți – vor avea gratuitate pe tiroliană. Iar asta înseamnă că vor face zilnic zeci de ture cu tiroliana, doar pentru că e gratis. Ca să nu mai zic că vor bombăni împotriva tinerilor, pentru că nu-i lasă în față la tiroliană. Cartierul va rămâne în continuare blestemat!”

Scris de Calin
24 septembrie 2014 17:09
Citește mai mult despre: Drumul Taberei metrou Oprescu tiroliana

Alte articole

Vezi mai mult