Containerele anti-caniculă, luate cu asalt de tinerii care vor să facă sex dar n-au unde

E coadă la containerele anti-caniculă amplasate de primărie prin tot Bucureştiul. Sute de tineri, ai căror părinţi sunt acasă, apelează la aceste containere pentru a face sex: “Nu ne deranjează că înăuntru nu funcţionează aerul condiţionat, oricum transpirăm”, spune Elena, tânără care a făcut sex în container.

Pentru că nu au răbdare să stea la coadă, mulţi tineri au decis să se combine la o orgie şi intră câte 6-7 în container, să se răcorească împreună. “Ar fi totuşi bine să poată fi închise şi din interior, ca să nu fie nevoie să stea o prietenă de şase la uşă cât facem sex înăuntru. Am încercat şi schema cu lăsat un ciorap pe clanţă, dar ne-au furat ciorapul”, spune un tânăr.

Au fost şi cazuri în care containerul era ocupat chiar de părinţii unuia din tinerii care stăteau la codă să facă sex. Părinţii spun că au vrut doar să încerce o partidă de sex într-un loc mai exotic, ca să-şi mai împrospăteze viaţa sexuală.

Prostituatele din Capitală spun însă că ele ar trebui să aibă prioritate la contanere: “De multe ori clienţii nu-şi permit să dea atât 50 de lei pe cameră cât şi tariful nostru, deci containerul ne-ar ajuta mult”, spun prostituatele.

Scris de TNR
5 iulie 2019 13:07
Citește mai mult despre: canicula

Alte articole

Vezi mai mult