Contele Bathory a împuşcat azi doi hipsteri care puneau muzică în faţa castelului

Incident neplăcut pe peluza din faţa castelului Bathory, în localitatea Übergroffen, din Transilvania. După ce majordomul l-a înştiinţat pe conte că pe gazonul castelului s-ar fi instalat doi DJ care pun muzică electro, contele Bathory le-a cerut servitorilor să i se aducă imediat carabina Winchester, cu care bunicul său împuşca iobagi la seratele muzicale pe care le organiza în timpul Imperiului Austro-Ungar.

După ce servitorii s-au conformat, contele i-a împuşcat pe cei doi hipsteri din balconul apartamentului său, în aplauzele grăjdarilor, apoi a trimis haita de copoi să-i recupereze, pentru că se gândeşte să-şi facă o pereche de cizme dintr-unul din hipsteri. Contele Bathory s-a justificat spunând că aceşti hipsteri ar fi putut crea un precedent periculos: “Am auzit că astfel de lucruri se întâmplă la multe castele nobiliare din Ardeal. Ei bine, la mine nu!”, a spus contele.

Încântat de reuşita sa, contele a ţinut şi un scurt discurs: “Strămoşii mei au biciuit valahi şase secole ca să-mi pună ăştia zdranga-zdranga în curtea castelului? Unde vă credeţi? La Bonţida? Săracilor!”, spus nobilul transilvan.

Scris de TNR
23 iulie 2019 16:07
Citește mai mult despre: castel

Alte articole

Vezi mai mult