Aflat în turneu de promovare a noului album al trupei sale Vama, cântărețul Tudor Chirilă a dat încă o dată dovadă de mare caracter, spirit înalt rezervat doar înțelepților și o fină auto-ironie pe care o întâlnești doar la cele mai puternice personalități ale artei. Deși nu are deloc talent muzical și n-a avut niciodată, incompetența sa în acest domeniu fiind depășită doar de cea într-ale actoriei, acesta continuă să cânte, chiar și live.

tudor-chirila.jpg

„Muzica nu se face ca bloggingul, cu cât cânți mai mult, cu atât te ascultă mai multă lume. La un moment dat va trebui să scoți și o melodie cât de cât bună sau măcar să știi notele. Bine, poate ești total afon, ca rapperii, dar măcar ai niște versuri interesante. N-ai cum să le scoți dacă n-ai măcar o urmă de suflet, că golemii nu pot scrie poezii, sunt doar niște automatoni triști. Dar haideți să nu mai vorbim de Tudor Chirilă”, a declarat compozitorul Decebal Ursulescu.

Chiar și așa, în ciuda semnalelor venite de la o țară întreagă, fratele antrenorului de fotbal Ionuț Chirilă continuă să sechestreze niște instrumentiști altfel talentați pentru a-și îndeplini visul dement de a demonstra câtor mai mulți oameni de pe planetă că nu știe să cânte, ca o copie palidă a mult mai talentatei Florence Foster Jenkins.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 03.10.2017 13:24 Monden

National Cinematografic