Contrar aparențelor, Tudor Chirilă are foarte multă autoironie. Continuă să cânte!

Aflat în turneu de promovare a noului album al trupei sale Vama, cântărețul Tudor Chirilă a dat încă o dată dovadă de mare caracter, spirit înalt rezervat doar înțelepților și o fină auto-ironie pe care o întâlnești doar la cele mai puternice personalități ale artei. Deși nu are deloc talent muzical și n-a avut niciodată, incompetența sa în acest domeniu fiind depășită doar de cea într-ale actoriei, acesta continuă să cânte, chiar și live.

„Muzica nu se face ca bloggingul, cu cât cânți mai mult, cu atât te ascultă mai multă lume. La un moment dat va trebui să scoți și o melodie cât de cât bună sau măcar să știi notele. Bine, poate ești total afon, ca rapperii, dar măcar ai niște versuri interesante. N-ai cum să le scoți dacă n-ai măcar o urmă de suflet, că golemii nu pot scrie poezii, sunt doar niște automatoni triști. Dar haideți să nu mai vorbim de Tudor Chirilă”, a declarat compozitorul Decebal Ursulescu.

Chiar și așa, în ciuda semnalelor venite de la o țară întreagă, fratele antrenorului de fotbal Ionuț Chirilă continuă să sechestreze niște instrumentiști altfel talentați pentru a-și îndeplini visul dement de a demonstra câtor mai mulți oameni de pe planetă că nu știe să cânte, ca o copie palidă a mult mai talentatei Florence Foster Jenkins.

Scris de Ef
3 octombrie 2017 11:10
Citește mai mult despre: ironie Tudor Chirila

Alte articole

Vezi mai mult