Minivacanţa de 1 Mai le-a dat de lucru inspectorilor ANPC, care au efectuat mai multe controale inopinate pe Litoral. Printre localurile închise pentru nereguli grave se numără, anul acesta, şi un celebru club "de fiţe" din Mamaia, unde ANPC a intervenit cu câini special dresaţi să găsească droguri expirate.

droguriexpirate_mamaia.jpg
"Era dezastru ce am găsit acolo", mărturiseşte inspectorul Avram Gagiu. "Cocaină ţinută în saci de rafie, direct pe podea, ieşită din termen încă din 2017. Plin de şobolani în magazie, toţi agitaţi şi cu ochii roşii."

"Pastilele de ecstasy nu erau ţinute la frigider, cum prevăd normele sanitare, iar marijuana era veştedă, urât mirositoare şi cel mai probabil îndoită cu plante mai ieftine, precum mărarul sau leuşteanul. Gândiţi-vă că vin oameni cu copii, îşi doresc şi ei o vacanţă chill şi nimeresc nişte droguri stricate", adaugă reprezentantul ANPC.

Patronii clubului au încercat să dea vina pe dealer pentru marfa alterată, însă localul va fi închis până la remedierea situaţiei, au asigurat autorităţile.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 03.05.2019 15:16 Monden

National Cinematografic