Controale în Mamaia! ANPC a găsit tone de cocaină expirată şi marijuana îndoită cu mărar

Minivacanţa de 1 Mai le-a dat de lucru inspectorilor ANPC, care au efectuat mai multe controale inopinate pe Litoral. Printre localurile închise pentru nereguli grave se numără, anul acesta, şi un celebru club „de fiţe” din Mamaia, unde ANPC a intervenit cu câini special dresaţi să găsească droguri expirate.

„Era dezastru ce am găsit acolo”, mărturiseşte inspectorul Avram Gagiu. „Cocaină ţinută în saci de rafie, direct pe podea, ieşită din termen încă din 2017. Plin de şobolani în magazie, toţi agitaţi şi cu ochii roşii.”

„Pastilele de ecstasy nu erau ţinute la frigider, cum prevăd normele sanitare, iar marijuana era veştedă, urât mirositoare şi cel mai probabil îndoită cu plante mai ieftine, precum mărarul sau leuşteanul. Gândiţi-vă că vin oameni cu copii, îşi doresc şi ei o vacanţă chill şi nimeresc nişte droguri stricate”, adaugă reprezentantul ANPC.

Patronii clubului au încercat să dea vina pe dealer pentru marfa alterată, însă localul va fi închis până la remedierea situaţiei, au asigurat autorităţile.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
3 mai 2019 13:16
Citește mai mult despre: droguri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult