Conturile lui Ceauşescu, descoperite! Avea 10 tone de caşcaval într-o bancă elveţiană

Penuria de caşcaval din anii ‘80 a fost în sfârşit explicată! Un bancher din Zurich a recunoscut că Ceauşescu avea într-adevăr conturi în Elveţia, dar în aceste conturi dictatorul trimitea nu dolari, ci tot caşcavalul produs în ţară, precum şi roţi de caşcaval primite cadou din Occident, numite şi valuta forte a caşcavalului.

Contul cu caşcaval al lui Ceauşescu a fost descoperit după ce un miros descris drept “înnebunitor de apetisant” a fost simţit din seiful băncii elveţiene. “Pofta lui Ceauşescu pentru caşcaval era indescriptibilă. Lunar veneau la bancă diplomaţi români care aduceau caşcavalul cu valiza, sub formă de roţi de caşcaval”, spune Hans Kassegeld, bancherul care a descoperit caşcavalul lui Ceauşescu.

Angajaţii băncii elveţiene spun că cele 10 tone de caşcaval din seif vor fi trimise statului român, sub formă de felii de senviş. Experţii spun însă că dacă eşti fan brânză mai bine consumi caşcaval proaspăt, iar rezervele financiare e mai bine să fie păstrate sub formă de bani.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

13 februarie 2015 11:57
Citește mai mult despre: cascaval Ceausescu Elvetia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult