Copil rănit grav, după ce unei piţipoance i-a căzut o bucată de fond de ten de pe faţă

Excesul unei piţipoance era să-l coste viaţa pe un copil de cinci ani din Bucureşti. Acesta se plimba de mână cu mama lui, pe trotuar, în zona Dorobanţi, când, la un moment dat, micuţului i-a căzut în cap o bucată din fondul de ten al unei domnişoare îmbrăcate într-o fustă scurtă, imitaţie de leopard. Copilul a fost dus de urgenţă la spital.

“Pacientul a fost adus în stare gravă, cu un traumatism cranio-cerebral sever, cauzat de un obiect foarte greu, căzut de la o înălţime considerabilă. A fost operat de urgenţă, iar acum este în afara oricărui pericol. Putem spune că cineva acolo sus îl iubeşte, pentru că, de obicei, leziunile de o asemenea gravitate sunt fatale”, spune chirurgul Decebal Popescu.

Deşi era să cauzeze moartea unui băieţel nevinovat, piţipoanca nu pare să aibă nici un regret. “Nu am greşit cu nimic. De ce să mă simt vinovată pentru că vreau să mă simt frumoasă? Vinovată e echipa de zidari pe care am angajat-o să mă macheze azi dimineaţă, ei trebuie traşi la răspundere. Nu vedeţi ce ruşinos arăt acum, cu jumătate de faţă căzută?”, spune Minodora V.

Scris de Luchian
27 septembrie 2014 13:09
Citește mai mult despre: accident fond de ten machiaj piţipoance

Alte articole

Vezi mai mult