Cornel Palade s-a apucat de cântat și a lansat un album de palade rock

Îndrăgitul actor Cornel Palade a scos un album de melodii de dragoste, care poartă titlul Palade rock. „L-am numit în felul ăsta pentru că este un album de palade”, a declarat artistul. „Iubesc enorm acest gen muzical, deoarece am impresia că mă reprezintă. Pe vremea adolescenței mele, vibram când auzeam palade. Mi se părea ca, într-un fel sau altul, e vorba de mine.”

Cornel Palade mărturisește că albumul de palade i-a fost inspirat de Romică Țociu, alături de care formează un cuplu nemuritor. “Romică a fost muza mea și vreau să îi mulțumesc pe această cale. Adevărul e că formăm un cuplu minunat, deși mulți spun că e mai degrabă un cuplu comic. Oricum, noi ne înțelegem bine. Foarte rar apar certuri între noi, iar asta numai atunci când unul nu spală vasele cum trebuie sau când intervine gelozia. Mă rog, nu vreau să intru în acest subiect.”

Cei doi așteaptă, în următoarele luni, apariția unui copil, fără de care simt că viața lor nu e împlinită. Ei spun că abia așteaptă ca vara viitoare să-l ia pe micuț în concediul pe care-l petrec de fiecare dată la Eforie Sud, împreună cu prietenii lor de familie, Nae Lăzărescu și Vasile Muraru.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
2 septembrie 2011 07:23

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult