Corneliu Vadim Tudor va participa la concursul „Românii au dement”

Ediţia din această săptămână a emisiunii „Românii au dement” se anunţă absolut incendiară după ce preşedintele PRM a reuşit să treacă de preselecţii fară să fie văzut de medici. Gurile rele insinuează totuşi că tribunul s-a dopat, renunţând la pastile înainte de emisiune tocmai ca să fie şi mai în formă.

„Ha, ha, ha!”, şi-a început Vadim conferinţa de presă pe această tema, cu tonul sobru care l-a consacrat. „Am reușit dracului, huo, să inving mafia de la preselecții și să intru în concurs. Şoarece, căţele turbate, urs panda, bigudiu, domnilor! Absolut bigudiu! Ştiu eu sigur! Am aici niște dosare cu care pot să dovedesc oricând că au ei demenții lor pe care îi bagă preferential în emisiune. Galop, Galop, puiul meu de potârniche! Hai, hai, cu mine nu-ți merge, javră!”

Tribunul s-a prezentat impecabil în faţa juriului cu o cămaşa de forţa albă, atarnat de o cravată neagră şi cu pantofi eleganţi de bowling şi a oferit publicului o reprezentaţie de magie în care şi-a pierdut capul. Dacă juriul va accepta numărul său, Vadim speră că va ajunge în starea finală în care va semna un contract în exclusivitate cu o casă de nebuni unde iși va putea înregistra crizele pe DVD într-un studio de auzit voci.

Scris de TNR
29 februarie 2012 13:02

Alte articole

Vezi mai mult