Tot mai multe fenomene ciudate au loc în clădirile de sticlă din Pipera! Recent, un corporatist în vârstă de 36 de ani a fost internat la psihiatrie după ce a petrecut mai bine de 8 ore singur pe Skype, într-o videoconferinţă cu el însuşi.

videocallsingur.jpg

"Lăsaţi-mă să ies! Pierdem clientul! Trebuie să negociez contractul! În America e noapte! Hello dear sir how may I help you! Have you tried turning it off and on again!", exclamă bărbatul, cu o privire goală care l-ar înspăimânta chiar şi pe Scaraoţchi, CEO-ul infernului.

"E o gravă neînţelegere", spune Deceneu Petrescu, avocat. "Ştiţi cum se întâmplă uneori când eşti într-un videochat din ăsta, mai apare câte un ecou, auzi în căşti ce ai zis tu singur cu câteva secunde în urmă. Clientul meu era convins că poartă o discuţie autentică cu un alt corporatist care arată identic!"

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Wednesday, 12.02.2020 10:48 Monden

National Cinematografic