Corporatiștii dau ceasul cu o oră înapoi în fiecare oră, ca să nu mai plece de la muncă

Deși păreau să fi epuizat toate soluțiile posibile, corporatiștii au găsit o nouă metodă să stea la muncă mult mai mult decât prevede programul de lucru. Aceștia s-au inspirat din celebra trecere la ora de iarnă și acum își dau ceasurile cu o oră în urmă în fiecare oră.

„Am știut că este o idee genială încă de la primele 74 de slide-uri din prezentarea Powerpoint susținută de colegii mei”, spune Roberto Ivașcu, CEO la o multinațională din Pipera. „Practic, dacă dăm ceasul înapoi cu o oră în fiecare oră, nu mai plecăm niciodată acasă. Este Sfântul Graal al corporatiștilor, ceva la care am visat în toată istoria noastră îndelungată, dar la care nu am putut ajunge până azi”, a declarat acesta ciocnind victorios o cupă de pufuleți cu colegii săi.

Corporatiștii spun că nu se vor opri aici. „De ce să dăm ceasul cu doar o oră în urmă, când putem să-l dăm cu 3, 4, chiar 8? Practic, ne-am întoarce în timp să muncim din nou ce am muncit deja. Eu am realizat un raport de 400 de pagini care mi-a provocat un adevărat orgasm, iar acum mă pregătesc să dau ceasul cu 4 ore înapoi, ca să îl fac din nou”, spune unul dintre angajați.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Luchian
29 martie 2017 16:03

Alte articole

Vezi mai mult