Corporatiştii din Pipera i-au atacat pe cei de la deszăpezire! „Vrem să rămânem blocaţi la birou!”

Reacţie violentă a corporatiştilor din Pipera, în momentul în care un echipaj de deszăpezire a încercat să înlăture zăpada din jurul clădirilor de birouri din zonă. Imediat, sute de corporatişti au ieşit la geamuri şi au aruncat înspre cei de la deszăpezire cu pixuri, ecusoane, pungi goale de pufuleţi şi ambalaje de iaurt.

„Gândul că am putea pleca de la birou, în loc să rămânem să muncim aici până la epuizare, a scos la iveală bestiile din noi”, a povestit un corporatist. „Vrem să ne izolăm aici, la fel cum au făcut-o ucrainienii în Kiev, să declarăm Pipera ţinut liber, unde nici o firmă care se ocupă de deszăpeziri să nu aibă drept de intrare!”

Pe lângă faptul că îi alungă pe cei de la deszăpezire, corporatiştii din Pipera au şi cărat cu sacii câteva tone de zăpadă, pe care au revărsat-o în jurul clădirilor în care au biroul, într-o tentativă de a se izola complet de lume. Ei spun că mai au nevoie doar de o noapte ca să blocheze complet accesul în şi din clădire.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
29 ianuarie 2014 16:01

Alte articole

Vezi mai mult