Corporatiștii din Pipera s-au legat cu lanțurile de birou: ”Protestăm împotriva liberelor de Paști”

Astăzi este vinerea patimilor și pentru corporatiștii din Pipera. Disperați că de mâine până marți vor fi nevoiți să stea departe de locul de muncă, majoritatea s-au legat cu lanțurile de birouri. Corporatiștii spun că e inacceptabil ca în secolul XXI să se dea zile libere pentru un eveniment care s-a petrecut acum aproape 2000 de ani.

”Nu cerem decât să muncim”, spune Andreea Andreescu, autointitulată lider al corporatiștilor din Pipera. ”Și nici măcar nu ținem neapărat ca luni, în a doua zi de Paști, să muncim peste program, ca de obicei. Lăsăm de la noi și cerem să muncim măcar la program normal de 12 ore.”

Corporatiștii au susținere totală din partea șefilor, ei punându-le dealtfel la dispoziție și lanțurile cu care s-au legat de birouri. Numai că, spune un important CEO din Pipera, legea îi obligă să le dea liber corporatiștilor în a doua zi de Paști, deci mai mult decât susținere morală pentru cei legați cu lanțuri de birou nu pot să ofere.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
18 aprilie 2014 11:04

Alte articole

Vezi mai mult