Corporatiştii încearcă de 2 luni să facă Happy in Pipera, dar încă n-au avut o pauză ca să filmeze

Vise spulberate în Pipera, unde corporatiştii se chinuie de mai bine de 2 luni să filmeze propria lor variantă de videoclip pentru piesa „Happy” a lui Pharrell Williams. Deşi au făcut în aceste două luni tot ce era omeneşte posibil, nici măcar un corporatist n-a reuşit să ia o pauză de minim 10 secunde, cât să danseze ca o persoană fericită.

„Suntem corporatişti conştiincioşi, pur şi simplu n-am avut nici o pauză în timpul job-ului de mai bine de 6 luni”, spune Andreea Andreescu, corporatista care a iniţiat proiectul. „Sperăm, totuşi, să reuşim să filmăm ceva până nu devin derizorii astfel de filmuleţe.”

Dacă nu vor reuşi până la finalul lunii martie să se filmeze în timp ce dansează fericiţi pe piesa Happy, corporatiştii din Pipera sunt decişi să apeleze la planul de rezervă. „Vom ruga femeia de serviciu să ne filmeze în timp ce muncim la birou. Va fi un clip despre fericirea interioară, pentru că noi suntem cum nu se poate mai fericiţi atunci când muncim”, explică Andreea Andreescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
10 martie 2014 12:03

Alte articole

Vezi mai mult