Corporatiștii preferă aparatul de ras cu 3 lame, că se bărbieresc mai repede și au mai mult timp să muncească

Se joacă pe contre! În lumea dură a corporaţiilor, unde până şi un minut contează la pontaj, sunt căutate permanent metode de eficientizare maximă a timpului. Într-o corporaţie din Pipera, un angajat pare să fi descoperit un secret care îi oferă timp de muncă suplimentar la birou.

Îl cheamă Marian, are 29 de ani şi se bărbiereşte cu un BIC cu 3 lame, ceea ce îi permite ca în fiecare zi să vină cu 45 de secunde mai devreme, apoi convoacă imediat o şedinţă, cu reply de confirmare. Evident, cei care nu răspund imediat se simt jenaţi, pentru că se bănuieşte că ar fi întârziat.

“Acest individ întrece orice limite şi sunt convinsă că vrea să-mi fure promovarea pe care o aştept de 2 ani! Se mai bărbiereşte o dată, seara, şi arată super fresh la şedinţele nocturne. Ştiţi ce mi-a spus în lift, ca să-mi facă în ciudă? Că BIC FLEX 3 Comfort cu cele 3 lame mobile și banda de protecție (îmbogățită) cu Vitamina E și Aloe Vera îi oferă un bărbierit precis și ultra-fin”, spune Graţiela, colegă de corporaţie.

Aceasta e convinsă că Marian se şi epilează cu BIC, tot la birou, înainte de petrecerile de aniversare din corporaţie. Colegii lui Marian nu vor să se dea bătuţi şi în pauza de prânz investighează gama completă #BICFlex, pentru că în lumea lor miza nu e doar un bărbierit confortabil, ci chiar şansa unei promovări. Marian i-a acuzat însă de spionaj industrial, pentru că unii colegi ar fi aflat de concursul BIC Flex şi acum se teme că îi vor sufla drona care se dă premiu.

14 martie 2017 11:03

Alte articole

Vezi mai mult