Costel Busuioc, ameninţat de Bănică și Hruşcă: „Anulează-ți concertul de Crăciun, că te spargem!”

După ce Bucureştiul a fost împânzit cu afişe promovând concertul de Crăciun al lui Costel Busuioc, acesta începe să simtă că a făcut o mare greşeală. Din câte se pare, el a deranjat exact pe cine era mai puţin indicat: cei doi capo di tutti capi ai spectacolelor de bălăneli iernatice, Ştefan Hruşcă şi Bănică Jr. Cum se ştie, de ani buni oraşul este împărţit în zone de influenţă controlate cu autoritate de cei doi, bucureştenii fiind la cheremul lor, mai ales la sfârşit de an. Prin urmare, apariţia insolentă a lui Costel Busuioc pe teritoriile stăpânite de ei nu putea rămâne nepedepsită.

Primele răzbunări, în cel mai pur stil mafiot şi de o violenţă fără precedent, au avut loc chiar asupra afişelor cu fostul zidar din Spania. O mână criminală i-a desenat lui Costel mustăţi, ochelari, ba chiar şi un trabuc, deşi se ştie că Busuioc nu fumează ca să nu-şi pericliteze tentativa de carieră. Chiar dacă Bănică Jr. şi Hruşcă neagă orice implicare, modul de operare şi indiciile îi recomandă pe ei şi locotenenţii lor drept principalii suspecţi.

„Chiar ieri dimineaţă, când m-am trezit, am găsit în pat un cap de ler însângerat. În fiecare zi primesc scrisori de ameninţare cu litere decupate din ziare canadiene, e uşor să te prinzi, că doar în Colentina „ziurel de cătră ziuă” nu se scrie cu accent circumflex pe „e”-uri. Ca să nu mai zic de telefoanele din miez de noapte, când vocea lui Elvis îmi zice lugubru „Dacă nu te potoleşti, Veta o să-ţi strice chiuveta!”, după care se-aude un obertail defect şi închide. Normal că mă tem, mi-au sugerat clar – „ia zi, pe Fuego l-ai mai văzut în ultima vreme?…”, încheie cu perciunii în lacrimi nefericitul Busuioc.

Scris de Harald
11 decembrie 2014 17:12

Alte articole

Vezi mai mult