Cu toţii strâmbăm din nas când cineva face gluma cu "Covrig-19", însă această afecţiune există şi e chiar foarte serioasă! Marcel Cristea, un bărbat de 42 de ani din cartierul bucureştean Titan, a fost spitalizat chiar în această dimineaţă, acuzând simptome grave de indigestie după ce a mâncat 19 covrigi.

covrig19exista.jpg

"Simptomele sunt destul de clare: balonare, stare de greaţă, pacientul emană un miros puternic de mac şi susan. I-am făcut o radiografie şi am constatat 19 covrigi aşezaţi unul peste altul în stomac. E destul de clar că avem un caz de Covrig-19", spune dr. Gigel Carabulea, gastro-enterolog la Spitalul de Urgenţă "Dan Helciug".

"Până acum nu ne-am confruntat decât cu Covrig-10, maximum Covrig-12", adaugă medicul. "Cu toate astea, tratamentul cu cărbune medicinal şi Triferment pare să funcţioneze şi în cazul Covrig-19, deci situaţia e momentan sub control."

În prezent, medicii şi familia încearcă să-l convingă pe Marcel să nu mănânce şi al douăzecilea covrig, fapt care ar putea duce la complicaţii serioase.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 23.07.2020 10:39 Monden

National Cinematografic