Covrig-19 există! Un român se simte extrem de rău după ce a mâncat 19 covrigi

Cu toţii strâmbăm din nas când cineva face gluma cu „Covrig-19”, însă această afecţiune există şi e chiar foarte serioasă! Marcel Cristea, un bărbat de 42 de ani din cartierul bucureştean Titan, a fost spitalizat chiar în această dimineaţă, acuzând simptome grave de indigestie după ce a mâncat 19 covrigi.

„Simptomele sunt destul de clare: balonare, stare de greaţă, pacientul emană un miros puternic de mac şi susan. I-am făcut o radiografie şi am constatat 19 covrigi aşezaţi unul peste altul în stomac. E destul de clar că avem un caz de Covrig-19”, spune dr. Gigel Carabulea, gastro-enterolog la Spitalul de Urgenţă „Dan Helciug”.

„Până acum nu ne-am confruntat decât cu Covrig-10, maximum Covrig-12”, adaugă medicul. „Cu toate astea, tratamentul cu cărbune medicinal şi Triferment pare să funcţioneze şi în cazul Covrig-19, deci situaţia e momentan sub control.”

În prezent, medicii şi familia încearcă să-l convingă pe Marcel să nu mănânce şi al douăzecilea covrig, fapt care ar putea duce la complicaţii serioase.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
23 iulie 2020 08:07
Citește mai mult despre: covrigi

Alte articole

Vezi mai mult