Cozi imense la Microsoft! Lansarea ultimei versiuni de Solitaire, aşteptată de mii de bugetari

Reprezentanţa Microsoft din Capitală a fost luată cu asalt de funcţionarii statului! Aceştia aşteaptă cu nerăbdare miezul nopţii, când renumita companie americană va lansa oficial cea mai nouă versiune de Solitaire.

“Jocul ăsta e viaţa mea, 8 ore pe zi, 5 zile din şapte”, declară Roberta Crişor, casieriţă la Direcţia de Taxe şi Impozite a sectorului 3. “Vă puteţi imagina că abia aştept să pun mâna pe noua versiune. De aceea am venit aici încă de la cinci dimineaţa, cu toate colegele mele, chiar dacă va trebui să răbdăm o zi întreagă în frig. Suntem fane împătimite Microsoft, nu ştim ce ne-am face fără produsele lor, am muri de plictiseală. Sau mai rău, am ajunge să muncim, doamne fereşte, ca la patron. Bill Gates, dacă ne auzi, te iubim!”

În ciuda entuziasmului fanilor, mulţi analişti se aşteaptă ca noul Solitaire să nu aducă îmbunătăţiri semnificative faţă de versiunea anterioară. “Maxim trei modele noi de cărţi, poate o animaţie mai cursivă când câştigi jocul”, a prognozat un specialist.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
28 martie 2013 15:03

Alte articole

Vezi mai mult