Cozi infernale la buletine. Românii s-au îngrăşat atât de mult de sărbători că trebuie să-şi schimbe poza

Mii de români regretă deja sărbătorile bogate în alimente. Unii s-au îngrășat atât de tare că nu mai pot fi recunoscuți după poza din buletin și acum trebuie să stea la cozi ca s-o schimbe, potrivit legii. Foarte mulți au fost amprentați pentru a fi identificați, și unul a fost amendat, pentru că s-a lenevit atât de tare că a chemat autoritățile să-i facă poză acasă, pretinzând că el are handicap.

”Una din probleme e că acum trebuie să le facem poză acestor obezi de la distanță mai mare, din altă cameră, pentru că de aproape nu mai au loc, se vede ceva ca un munte de grăsime cu o eșarfă. Absolut toți grașii, indiferent de sex, au venit cu eșarfă, ca să-și ascundă gușa pe care au făcut-o de Crăciun, de la sarmale și dulciuri”, spune purtătorul de cuvânt al Direcției de Buletine.

O altă problemă este mirosul de prăjeală și cârnați din sediile direcțiilor de buletine, și angajații poartă măști. În schimb, un gras s-a plâns că se sufocă pentru că e înghesuit la coadă, dar de fapt era doar el, singur pe hol, numai că pusese un strat de 5 cm de grăsime și nici nu mai vedea bine, că avea inclusiv ochii înfundați în untură.

Scris de Ionut
10 ianuarie 2018 10:15
Citește mai mult despre: buletin grasime Sarbatori

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult