CPT, înlocuit de Recorder cu un alt chel urât și nervos: Radu Banciu

Fanii emisiunii „Cap în cap” de pe canalul de youtube Recorder au primit o veste proastă azi, când jurnalistul Cristian Tudor Popescu a anunțat că renunță la emisiune din motive independente de voința sa. Din fericire, oamenii de la Recorder aveau deja un plan de rezervă și au anunțat că emisiunea va continua cu un alt chel urât și nervos, respectiv Radu Banciu.

Practic, oamenii care se uitau la așa ceva nu vor simți nici o diferență, în afară de una pur formală. Radu Banciu este nervos într-un mod mai rârâit, dar altfel se pricepe la absolut orice, la fel ca și predecesorul său, CTP. În plus, nici măcar luminile din studio nu vor trebui modificate, întrucât chelia lui Banciu are același albedou.

Cristian Tudor Popescu nu a dat detalii în privința divorțului, dar surse din piață spun că era vizibil frustrat că nu lucrează la o instituție de presă care încasează bani direct de la stat. De-a lungul carierei sale CTP a lucrat aproape exclusiv la ziare sau televiziuni care aveau contracte publicitare din bani publici, ceea ce-i permitea din când în când să facă pe surpinsul, susținând că nu știa așa ceva și că el e nervos în mod independent, nu la comandă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

12 aprilie 2024 18:42
Citește mai mult despre: Banciu CTP recorder

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult