Și-au dorit o seară de neuitat pentru copilul lor și exact asta au primit. Numai că bietul copil nu va uita seara trecută din cauza coșmarului pe care l-a trăit, nu pentru că ar fi trăit o seară magică, așa cum sperau părinții.

”Am vrut să-i aducem un Moș Crăciun copilului, că e la vârsta la care încă crede în existența lui”, își începe povestirea părintele. ”Am sunat la o firmă de profil, am spus că vrem să închiriem un Moș Crăciun autentic și totul părea în regulă. Numai că, la ora stabilită, ne-am trezit în casă cu Viorel Lis, îmbrăcat în Moș Crăciun.”

mos_craciun_viorel_lis.jpg ”Când l-am văzut am fost bulversat total, nu mai știam dacă e Crăciunul sau Halloweenul”, a continuat, printre suspine, părintele. ”Până să mă dezmeticesc, Viorel Lis a intrat în camera copilului. Mi-am revenit când mi-am auzit copilul urlând de spaimă, dar era prea târziu, răul fusese deja făcut.”

”Sunt strâmtorat, încerc și eu să mai fac un ban de păcănele, nu înțeleg de ce lumea e deranjată că mă îmbrac în Moș Crăciun pentru copii”, s-a limitat să declare Viorel Lis.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Friday, 25.12.2015 02:13 Monden

National Cinematografic