Și-au dorit o seară de neuitat pentru copilul lor și exact asta au primit. Numai că bietul copil nu va uita seara trecută din cauza coșmarului pe care l-a trăit, nu pentru că ar fi trăit o seară magică, așa cum sperau părinții.

”Am vrut să-i aducem un Moș Crăciun copilului, că e la vârsta la care încă crede în existența lui”, își începe povestirea părintele. ”Am sunat la o firmă de profil, am spus că vrem să închiriem un Moș Crăciun autentic și totul părea în regulă. Numai că, la ora stabilită, ne-am trezit în casă cu Viorel Lis, îmbrăcat în Moș Crăciun.”

mos_craciun_viorel_lis.jpg ”Când l-am văzut am fost bulversat total, nu mai știam dacă e Crăciunul sau Halloweenul”, a continuat, printre suspine, părintele. ”Până să mă dezmeticesc, Viorel Lis a intrat în camera copilului. Mi-am revenit când mi-am auzit copilul urlând de spaimă, dar era prea târziu, răul fusese deja făcut.”

”Sunt strâmtorat, încerc și eu să mai fac un ban de păcănele, nu înțeleg de ce lumea e deranjată că mă îmbrac în Moș Crăciun pentru copii”, s-a limitat să declare Viorel Lis.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 25.12.2015 04:13 Monden

National Cinematografic