Crăciun de coșmar! Au închiriat un Moș Crăciun pentru copil și s-au trezit cu Viorel Lis în casă

Și-au dorit o seară de neuitat pentru copilul lor și exact asta au primit. Numai că bietul copil nu va uita seara trecută din cauza coșmarului pe care l-a trăit, nu pentru că ar fi trăit o seară magică, așa cum sperau părinții.

”Am vrut să-i aducem un Moș Crăciun copilului, că e la vârsta la care încă crede în existența lui”, își începe povestirea părintele. ”Am sunat la o firmă de profil, am spus că vrem să închiriem un Moș Crăciun autentic și totul părea în regulă. Numai că, la ora stabilită, ne-am trezit în casă cu Viorel Lis, îmbrăcat în Moș Crăciun.”

”Când l-am văzut am fost bulversat total, nu mai știam dacă e Crăciunul sau Halloweenul”, a continuat, printre suspine, părintele. ”Până să mă dezmeticesc, Viorel Lis a intrat în camera copilului. Mi-am revenit când mi-am auzit copilul urlând de spaimă, dar era prea târziu, răul fusese deja făcut.”

”Sunt strâmtorat, încerc și eu să mai fac un ban de păcănele, nu înțeleg de ce lumea e deranjată că mă îmbrac în Moș Crăciun pentru copii”, s-a limitat să declare Viorel Lis.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
25 decembrie 2015 02:13
Citește mai mult despre: mos craciun viorel lis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult