Bucurie în familia unui român cumsecade care stătea cu frica în sân că o să-i vină colindători la ușă. Când s-a auzit soneria se aștepta la ce e mai rău dar, în loc, s-a trezit cu membrii trupei Paraziții care l-au înjurat de sărbători cum se cuvine, de mamă, tată, cristoși dar și alte rude apropiate. 

parazitii-colindat.jpg

„A fost minunat, cum să vă spun. După ce m-au înjurat în pragul ușii au intrat în casă și m-au înjurat și acolo. Binențeles, încălțați și puși pe scandal. Au ras vișinata rapid, că au și vărsat pe jos și au aprins imediat marihuanele. În cinci minute era fum de-l tăiai cu cuțitul. Chiștoacele le-au stins în salata de beouf a nevesti-mii”, a povestit Pandele Mitrea, fericita gazdă. 

Acesta spune că, deși au înjurat încontinuu și au dat muzica tare, mai puțin Freaka da Disk care doar s-a îmbătat și a dărâmat bradul, tot a fost mai bine decât să fi fost colindat de colindători profesioniști. „Când vin cu capra bat în prostie în tobă fără sens. Ăștia au pus un beat și niște scratch-uri, apoi au băgat câteva rime și înjurături. La plecare unul dintre ei, că nu-i deosebesc, că toți au geacă și șapcă și se îmbracă la fel, mi-a pocnit și nevasta care vocifera și mi-a zis să nu mai fiu poponar și să-i ard una dacă mai comentează”. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea noastră. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Thursday, 29.12.2016 22:00 Monden

National Cinematografic