Crăciunul pe Facebook! Numărul de poze cu salată de boeuf l-a depăşit pe cel al pozelor cu pisici

Facebook-ul s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare cu ocazia Crăciunului. Dacă în restul anului reţeaua de socializare este dominată de poze cu pisicuţe, în aceste zile la putere se află imaginile cu salată de boeuf, milioane de astfel de poze fiind încărcate de utilizatorii români.

Practic, din fiecare 10 poze postate pe Facebook în ultimele 2 zile, 8 dintre ele sunt cu salată de boeuf. De la salate ornate cu oameni de zăpadă sau brăduţi şi până la cele care reproduc picturi celebre sau scene din Biblie, nimic nu a lipsit în aceste zile de pe Facebook. S-au postat poze inclusiv cu salate de boeuf făcute de cocalari sau piţipoance, ornate cu sigle BMW, simbolul dolarului sau cu mesaje agramate.

La o estimare sumară, pentru realizarea salatelor de boeuf postate de români pe Facebook s-au folosit câteva sute de tone de maioneză şi miliarde de boabe de mazăre. Sau, după cum s-a exprimat un reputat nutriţionist, „salatele de boeuf ale românilor conţin cumulat suficient colesterol cât să doboare toată populaţia de elefanţi a planetei.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Calin
26 decembrie 2013 23:12

Alte articole

Vezi mai mult