Deşi a câştigat "Asia Express" în mod complet onorabil, CRBL riscă să fie descalificat şi să piardă premiul de 30.000 de euro!

Producătorii emisiunii spun că iau în considerare această măsură drastică după ce CRBL a declarat, într-un interviu recent, că intenţionează să investească banii în muzică.

crbl_pierde_banii.jpg
"Ar fi iresponsabil din partea noastră să-i dăm atâţia bani pe mână, acum că ştim care sunt adevăratele lui intenţii", spune Aurel, membru în juriul Asia Express.

"Pe noi ne-a minţit ba că vrea să cumpere o şalupă cu droguri, ba că vrea să-şi ia o kendama de aur... N-are decât, e o ţară liberă, toate astea le-ar face pe pielea lui. Dar să investească în cântece noi - gândiţi-vă, o generaţie întreagă ar avea de suferit", adaugă Marcel, unul dintre aşa-zişii indieni cu care a interacţionat CRBL.

"Sper că glumea cu muzica aia. N-aş putea dormi noaptea ştiind că i-am dat 30.000 de euro acestui inconştient", a declarat Nicu, producător Asia Express.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 18.04.2019 18:49 Monden

National Cinematografic