Credeai că e o viaţă uşoară? În medie, un miliardar e invitat la 200 de nunţi pe an

Credeai că viaţa e roz când te scalzi în bănet? Credeai că dacă ai WC de aur şi elicopter personal, traiul de zi cu zi e un dolce far niente fără sfârşit? Ei bine, nu e chiar aşa.

În exclusivitate pentru TNR, multimiliardarul Samir Dîrţ din Giurgiu (locul 103 în Top 100 Forbes România) a dezvăluit o latură mai puţin cunoscută şi mult mai întunecată a vieţii de barosan cu buzunarul gros.

„Oricât ai încerca să te izolezi de lume, să trăieşti ca un pustnic într-un chalet din Alpi sau pe insula ta privată, cam o dată la două zile eşti invitat la o nuntă”, mărturiseşte nababul. „Nu e frumos să refuzi o invitaţie la nuntă, aşa că de 200 de ori pe an treci prin tot chinul: costum, pantofi, biserică, restaurant, trandafiri de salam, sarmale, tort, lăutari, selfie-uri cu mustăţi de carton, furat mireasa, strigat darul.”

„Am coşmaruri noaptea cu meneaito şi dansul pinguinului”, mărturiseşte miliardarul, cu ochii în lacrimi. „Practic, când nu vânez foci în Groenlanda sau elefanţi în Namibia, sunt la o nuntă în Ilfov.”

„Mă cheamă ăștia la nunți de parcă aș lucra în IT, la TechTalent”, adaugă Dîrţ.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

3 septembrie 2023 11:00
Citește mai mult despre: bani nunti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult