Credeai că în Berceni e departe? Cel mai nou complex rezidenţial din Bucureşti e în judeţul Gorj

Ţi-ai luat un apartament în Prelungirea Ghencea, Rahova sau Berceni şi ţi se pare că stai la mama naibii? Să vezi ce-i aşteaptă pe alţii! Cel mai nou complex rezidenţial din Bucureşti se laudă că e la “doar 10 minute de metrou”, dar se află undeva în judeţul Gorj, în extravilanul comunei Ciupercenii de Olteţ.

Denumită “Luxury Garden Central Plaza”, construcţia din BCA şi carton presat va găzdui 500 de apartamente, dintre care 150 ignifugate şi peste 200 ferite de ploaie. “În apropiere, la doar 220 km, locatarii se vor bucura de un Mega Image şi o grădiniţă, iar metroul e la doar 10 de minute cu racheta hipersonică, respectiv puţin sub 3 ore cu maşina într-o zi de weekend”, se laudă Onufrie Rîuleţ, dezvoltatorul complexului.

Bucureştenii care şi-au rezervat un apartament în Luxury Garden Plaza se vor putea muta acolo începând cu luna octombrie. “Inaugurarea complexului nostru va marca o nouă etapă în evoluţia oraşului. Spre deosebire de cartierele care au înflorit în ultima vreme, ca Rahova sau Berceni, judeţul Gorj, mai ales zona Ciuperceni, constituie o parte a Capitalei încă nedezvoltată din punct de vedere imobiliar.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
7 august 2015 08:08

Alte articole

Vezi mai mult