Într-o postare recentă pe Twitter, cunoscutul magnat şi futurist Elon Musk s-a răţoit la milioanele de bărbaţi care se plâng că îi pune soţia să ducă gunoiul. Potrivit lui Musk, măcar pe ei nu îi pune soţia să ducă gunoiul în Cosmos.

muskgunoispatiu.jpg

"Habar n-au ce norocoşi sunt. Coboară 3-4 etaje şi gata. Unii au ghena chiar în bloc. Ăia chiar nu înţeleg de ce se plâng", oftează magnatul.

"Nevastă-mea e ecologistă şi nu mă lasă să duc gunoiul pe Terra, ca toţi ceilalţi oameni. În fiecare zi trebuie să lansez 2-3 pungi de gunoi pe orbită ca să scap de gura ei. Treaba asta costă o grămadă de bani şi mănâncă mult timp. Abia mai apuc să mă joc cu micuţii X A-12 şi BFG 9000", povesteşte Musk.

"Cel mai nasol e când ţi se rupe punga exact deasupra Pacificului şi trebuie să mergi cu iahtul să aduni toate cojile de cartofi şi ambalajele de pufuleţi."

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 04.06.2020 13:46 Monden

National Cinematografic