A încântat inimile a mii de telespectatori prezentând ani de zile îndrăgita emisiune Duminica în Familie, dar acum procedează cu o invidie tipică moldovencelor, cerându-ne daune în instanţă. Deşi nu ştie bine ce e TNR, Andreea Marin şi-a găsit 2 ore să descalece de pe turcul ei şi s-a dus să ne acţioneze în judecată, numai de ciudă că vrea şi Răduleasca.andreea_marin_proces_raduleasca.jpg

În cererea înaintată la Tribunal, Andreea Marin motivează că dă în judecată TNR “pentru că sunt mai tânără şi mai frumoasă şi am apărut mai mult la televizor decât Răduleasca”. Aceasta consideră că a fost jignită de două ori mai mult şi vrea o sumă dublă faţă de cât îi va da instanţa Mihaelei Rădulescu.

Într-un acces de lăcomie, Andreea Marin nu a cerut despăgubiri doar de la TNR, a cerut şi apartamentul Răduleascăi din Monaco. Gurile rele spun că Andreea Marin e încă geloasă pe Răduleasca, pentru că i-a suflat bărbatul, adică pe Tudor Chirilă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 18.03.2015 17:16 Monden

National Cinematografic