Îi invidiem pe bogați, dar pierdem din vedere că sunt și ei oameni ca noi, cu probleme foarte asemănătoare. Aşa cum noi uităm să luăm pungă când plecăm la cumpărături şi ajungem să cumpărăm pungi de fiecare dată, tot aşa Ion Ţiriac uită să ia sacoşă când se duce să scoată bani de la bancomat.tiriac_sacosa_bani.jpg

Uneori el trebuie să improvizeze şi cară banii în braţe până la portbagajul maşinii. Nu o dată milionarului i-au picat teancuri de bani în canal, pentru că are și el o vârstă și nu mai are coordonare atât de bună.

”De multe ori, i-am lăsat acolo, că mă grăbeam, sau mi-era lene în momentul ăla să-i mai car. Câteodată mai e o domnișoară drăguță în bancă, iese și mă întreabă: doriți pungă? și îmi dă”, explică Ion Țiriac. Acesta spune că de multe ori e nevoit să se ducă la un chioșc să-și cumpere niște pungi ca să care banii: ”Cred că am dat pe pungi cât pe o garsonieră în Drumul Taberei”, declară Țiriac.

Milionarul român spune că s-a gândit să ascundă teancuri de bani prin oraș, pe sub pietre sau prin scorburi, ca să nu mai umble cu atâția bani la el. ”Cumpărasem apartamente prin Bucurește, le-am umplut cu cash, pentru când am nevoie și sunt prin zonă, dar am uitat unde sunt apartamentele, sau am pierdut cheile”, spune Țiriac.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Friday, 19.05.2017 13:28 Monden

National Cinematografic