Miliardarii care au cerut să fie congelaţi după moarte, în speranţa că vor fi readuşi cândva la viaţă, au luat o ţeapă de zile mari! O spune Deceneu Popovici, un magnat din Chitila care e convins că a descoperit secretul nemuririi şi cere să fie pus în butoiul cu varză.

om_conservat_in_varza.jpg
În eventualitatea decesului, miliardarul îşi va petrece următoarele secole într-un butoi personalizat, împreună cu 50 de căpăţâni de varză atent selectate, pe balconul vilei sale impunătoare.

"Spre deosebire de criogenie, care distruge iremediabil ţesuturile, punerea la saramură a corpului uman e un procedeu mult mai blând. În plus, butoiul nu consumă multă energie, trebuie doar să sufli în el din când în când", spune Ivan Ilie, cercetător.

"În viitor, când vor exista leacuri pentru toate bolile, urmaşii mei pot decide să mă învie sau să mă mănânce la mahmureală, lângă o iahnie de fasole", adaugă miliardarul chitilean, care spune că amândouă variantele i se par OK.

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea noastră. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 01.02.2019 17:16 Monden

National Cinematografic