Fostul acționar dinamovist se bucură de libertate zilele acestea, la fel cum se bucura de libertate când era în pușcărie. Acesta spune că măsurile restrictive ale guvernului nu l-au afectat și că s-a bucurat de sărbătorile pascale așa cum se cuvine, ciocănind ouă până la spargere.

borceaoficial_slobod.jpg

„Am înțeles, mi-a spus Badea mai de mult, că de paști faci ouă roșii și apoi le ciocnești și așa am făcut, Dumnezeu să-l apere, am ciocănit până mi s-au spart ouăle. A fost foarte plăcut, exact cum scrie în scripturi, a strigat ea după Doamne-doamne, am strigat și eu la final”, a povestit Cristi Borcea.

Totodată spune că știe cum să răspundă când i se zice de Cristos sau oricine altcineva că a înviat. „Nu vă mint, spun cu toată putea, Adevărat a înviat și m-apuc din nou de ciocănit. Am înțeles că putem să ciocnim ouăle până la Rusalii, Doamne-ajută să mă țină”, a explicat omul de afaceri. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 21.04.2020 17:41 Monden

National Cinematografic