Inițial multă lume a crezut că Borcea îți cam risipește averea acumulată din sudoarea șmenurilor pe femei și pensii alimentare, dar fostul acționar dinamovist era mult mai deștept deștept și gândea pe termen lung. Acum ciurda sa de copii s-a întors acasă de la colindat și l-au transformat în cel mai bogat român.

scoala_altfel_borcea.jpg

Chiar și prestigioasa revistă Forbes a luat în calcul câștigurile dinamovistului din colindat și a refăcut topul celor mai bogați români și l-a pus pe Cristi Borcea în fruntea acestuia. Averea sa uriașă i-a făcut pe cei care ocupaseră până acum vârful clasamentului, ca Ion Țiriac sau frații Dedeman să pară niște bieți bișnițari pe lângă el.

Rămâne de văzut dacă Borcea va păstra această echipă de juniori promițători și-i va crește, ca să-i aducă într-o zi acasă măcar o Cupă a Campionilor cumpărată de la un câștigător dacă n-a avut succes cu echipa de fotbal, sau îi va vinde, cum îi stă obiceiul, în Turcia sau la o echipă de serie B din Italia. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 29.12.2019 15:54 Monden

National Cinematografic