Cristi Borcea, epuizat! A fost la deschiderile de an ale tuturor copiilor săi, la 14 școli și 8 grădinițe

Zi infernală pentru Cristi Borcea! Cel mai viril bărbat al României a făcut azi un veritabil tur de forță, ca să bifeze deschiderea de an pentru toții copii lui. ”Am alergat ca disperatu’ la peste 20 de școli și grădinițe, să fiu alături de copiii mei. Nici nu sunt sigur că n-am fost și la deschideri ale altor copii, la cât de pe grabă am făcut totul”, a povestit Cristi Borcea.

”Problema e că nu puteam merge decât cu doi copii deodată, ca să am loc în mașină și pentru flori”, a continuat Borcea. ”Și-am bifat de toate, licee, școli generale, școli primare, plus grădinițe. Ba cred că aveam deschidere de an și la câteva creșe, dar pe alea le-am ratat, că efectiv n-am reușit să ajung. Dar am copiii mici acolo, la creșă, sper să nu mă țină minte peste ani.”

Chiar dacă a scăpat de ziua asta infernală, Borcea nu poate sub nici o formă să se relaxeze. ”Mâine am deja programate primele opt ședințe cu părinții – așa, de început de an școlar”, s-a plâns fostul acționar dinamovist. ”O să spuneți că-s nebun, dar eu în închisoare o duceam mai bine decât în libertate: nu tu deschideri de an, nu tu ședințe cu părinții, ci relaxare în cameră cu TV și frigider, plus permisii ori de câte ori aveam chef.”

Dar poate cele mai triste cuvinte rostite de Cristi Borcea n-au fost astea, ci altele. ”Vă rog să mă credeți că n-am mai făcut sex de duminică seara, nici în închisoare nu stăteam atât de mult fără să fut ceva”, s-a plâns Borcea.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
10 septembrie 2018 18:39
Citește mai mult despre: borcea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult