Cristi Borcea, invitat să emigreze în China, că a început să scadă populaţia acolo

Imediat după ce a fost confirmată știrea că populația Chinei a scăzut pentru prima oară în 70 de ani, guvernul de la Beijing l-a invitat pe Cristi Borcea la Ambasada Chinei, la o discuție. Armăsarul nostru carpatin a fost invitat să se mute în China, ca să rezolve declinul demografic.

”Am auzit că domnul Borcea ar dori să emigreze, pentru că aici în România totul e jegos, pute și sunt mulți hoți, ceea ce am observat și noi. I-am propus să vină la noi și împreună cu femeile noastre să aducem China acolo unde îi este locul. Nu putem accepta ca planeta să fie dominată de indieni, ci de chinezi, așa cum corect a spus și tovarășul Mao”, a declarat ambasadorul Chinei.

Borcea nu va sta într-un singur oraș, ci se va muta în fiecare lună în alt oraș, unde va fi lăsat în pace: ”Credem că domnul Borcea știe mai bine ce trebuie făcut pentru o explozie demografică”, a mai spus ambasadorul. Totuși, prezența lui Cristi Borcea în China va fi limitată la doar un an: ”Nu vrem să sărim de 3 miliarde”, a confirmat ambasadorul.

Sociologii spun că integrarea lui Cristi Borcea în China va fi simplă, el nu are nevoie nici de translator, pentru că lucrează cu limbajul universal al trupului.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
8 ianuarie 2019 11:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult