Cristi Borcea și-a luat liber o lună ca să-și recenzeze toți copiii

Cunoscutul om de afaceri Cristi Borcea s-a apucat încă din prima zi de recensământul online. Borcea și-a luat liber o lună întreagă, pentru că durează destul de mult să treci datele pentru copii, iar el deține un număr apreciabil de odrasle. Logistic, pentru Borcea recenzarea e un coșmar.

”Trebuie să cobor foarte des în arhivă, să iau copiile după toate certificatele de naștere. De la mulți, născuți recent, nici nu am acte, trebuie să sun mămicile, cu unele nici nu vorbesc, de la multe nu mai am numărul, că na, nu pot să-mi încarc agenda cu toate panaramele de pe Tinder pe care le-am lăsat borțoase”, explică Cristi Borcea.

”E greu să țin minte numele, religia, meseria mamei, sau domiciliul, pentru că unele se mai mută, pe unii am custodie comună. Sincer nu știu dacă o să reușesc să finalizez până pe 15 mai, și nici nu mai zic că până atunci probabil mi se mai nasc vreo 18-37 de copii”, spune Borcea. Borcea se plânge și că în timp ce completează răspunsurile trebuie să aibă grijă și de copiii din casă, dar și să conceapă alți copii, cu nesfârșitul lanț de femei fertile care îi calcă pragul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 martie 2022 11:46
Citește mai mult despre: borcea recensământ

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult