Pentru că nu poate trece peste faptul că o are extrem de mică, cocalarul Cristi Boureanu a recidivat azi și a lovit și medicii de la Floreasca, incident în urma căruia a fost dat afară din spital. A arătat astfel că incidentul de ieri, când a înjurat și lovit niște polițiști, nu a fost o prostie de moment, ci manifestarea unui om care e tot timpul uluitor de prost.
 
boureanu_cocalar_suprem.jpg Ce-i drept, nici comportamentul medicilor nu a fost tocmai potrivit: se pare că unul dintre ei i-a furat prietena și a făcut sex cu ea. Dar, pe de altă parte, nici Boureanu n-ar fi trebui să se arate deranjat de asta, că doar e obișnuit cu astfel de practici: prima nevastă i-a fost furată de nașul său, Sebastian Vlădescu, iar pe a doua, Valentina Pelinel, i-a executat-o cel mai sexos bărbat al țării, Cristi Borcea.
 
Faptele lui Cristi Boureanu nu au trecut neobservate. Întrunit de urgență, Marele Consiliu al Cocalarilor a decis să-l promoveze în cadrul organizației, până în funcția de vice-cocalar suprem. Astfel, Cristi Boureanu este acum numărul doi între cocalari, după marele maestru cocalar Rareș Bogdan. În plus, mai multe voci susțin că zilele de supremație ale lui Rareș Bogdan sunt numărate, Cristi fiind tot mai aproape să devină cocalarul suprem al țării.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 09.06.2017 20:35 Monden

National Cinematografic