Cristi Boureanu a fost externat, după ce-a lovit și înjurat și medicii de la Floreasca

Pentru că nu poate trece peste faptul că o are extrem de mică, cocalarul Cristi Boureanu a recidivat azi și a lovit și medicii de la Floreasca, incident în urma căruia a fost dat afară din spital. A arătat astfel că incidentul de ieri, când a înjurat și lovit niște polițiști, nu a fost o prostie de moment, ci manifestarea unui om care e tot timpul uluitor de prost.

Ce-i drept, nici comportamentul medicilor nu a fost tocmai potrivit: se pare că unul dintre ei i-a furat prietena și a făcut sex cu ea. Dar, pe de altă parte, nici Boureanu n-ar fi trebui să se arate deranjat de asta, că doar e obișnuit cu astfel de practici: prima nevastă i-a fost furată de nașul său, Sebastian Vlădescu, iar pe a doua, Valentina Pelinel, i-a executat-o cel mai sexos bărbat al țării, Cristi Borcea.

Faptele lui Cristi Boureanu nu au trecut neobservate. Întrunit de urgență, Marele Consiliu al Cocalarilor a decis să-l promoveze în cadrul organizației, până în funcția de vice-cocalar suprem. Astfel, Cristi Boureanu este acum numărul doi între cocalari, după marele maestru cocalar Rareș Bogdan. În plus, mai multe voci susțin că zilele de supremație ale lui Rareș Bogdan sunt numărate, Cristi fiind tot mai aproape să devină cocalarul suprem al țării.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
9 iunie 2017 18:06

Alte articole

Vezi mai mult