Dintr-un om încrâncenat, care amenința pe Facebook tinerii pasionați de Electric Castle și Untold, Cristi Danileț a devenit un om extrem de relaxat. Surse de încredere au relatat că judecătorul a fost nervos când a scris postarea anti-droguri doar pentru că dealerul său a crescut prețurile la marijuana fix înainte de cele două festivaluri. Acum, însă, dealerul a acceptat să-i vândă marfa la juma’ de preț lui Danileț, așa că judecătorul și-a șters postarea cu amenințări.

cristi_danilet_rastaman.jpg ”Înainte de Electric Castle, cererea pentru marijuana a crescut enorm, așa că imediat au crescut și prețurile. Or Cristi Danileț a fost revoltat, el a spus că nu plătește nimic în plus, că el e consumator regulat, nu sezonier, ca ăia de la Electric sau Untold. Dar cum dealerul a ținut la preț, Danileț s-a revoltat pe Facebook, prin postarea aia amenințătoare”, a povestit un apropiat al judecătorului.

Cristi Danileț nu regretă însă postarea de pe Facebook, chiar dacă între timp a șters-o. El este convins că postarea lui i-a speriat pe mulți tineri, ceea ce a dus la scăderea cererii de marijuana și, implicit, a prețului. Oricum, ca să nu îl mai prindă festivaluri importante fără marfă, se pare că Danileț a profitat la maxim de discountul făcut de dealer și și-a făcut provizii serioase de marijuana.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 23.07.2018 18:32 Monden

National Cinematografic